Το στέλεχος διοίκησης, με ιδιαίτερη επιδεξιότητα στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, Άννυ Καλογιάννη, μιλά στο ka-business.gr για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της, στις ευρωεκλογές με τον ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Λοβέρδου,  ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

ΠΩΣ AΠOΦAΣIΣATE AΠO TON TOYPIΣTIKO KΛAΔO OΠOY ΔPAΣTHPIOΠOIHΣTE EΠAΓΓEΛMATIKA NA AΣXOΛHΘEITE ME THN ΠOΛITIKH;

Η συνεχής συναναστροφή μου με τον κόσμο ήταν αυτή που εδώ και αρκετό καιρό που προκάλεσε τη διάθεση της ενασχόλησης με τα κοινά. Έχω ζήσει στην Πάτμο, στη Μύκονο, στην Πάρο, στα Γιάννενα, στη Θεσσαλονίκη οι ανάγκες όλων μας είναι σχεδόν ίδιες, μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μια δίψα να φτάσουμε τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο στην καθημερινότητα μας. Στις μεταφορές, στην παιδεία, στην υγεία σε κάθε τομέα που επηρεάζει τη ζωή μας άμεσα. Το σύνολο σχεδόν του κόσμου στην Ελλάδα αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες που έχει προκαλέσει η κυβερνητική αδιαφορία. Η απόφαση μου αυτή έχει να κάνει με το ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω στρατόπεδο από παθητικός πολίτης να περάσω στην αντίπερα όχθη και να δράσω.

TI ΔIAΦOPETIKO ΠPOΩΘEI O ANΔPEAΣ ΛOBEPΔOΣ KAI TON EMΠIΣTEYTHKATE;

Ο Ανδρέας έχει υπάρξει εξαιρετικά δραστήριος πολιτικός. Γνωρίζει. Με την απόφαση του να διαφοροποιειθεί και να δημιουργήσει το νέο αυτό κόμμα ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι δεν αποτελεί μέλος ενός κουρασμένου πολιτικού συστήματος αλλά ενεργός πολίτης – υπεύθυνος πολιτικός έτοιμος να δώσει μάχες και να τις κερδίσει. Σε αυτές τις μάχες θέλω να είμαι παρών.

OI YΠOΨHΦOI EYPΩBOYΛEYTEΣ EINAI ΠOΛΛOI KAI AΠO OΛOYΣ TOYΣ EΠAΓΓEΛMATIKOYΣ  KΛAΔOYΣ. ΓIATI KAΠOIOΣ NA ΨHΦIΣEI THN ANNY KAΛOΓIANNH;

Δεν είμαι πολιτικός καριέρας, δεν έχω μπει σε αυτό τον αγώνα για τη δόξα ή κάποια αναγνώριση. Έχω μπει γιατί έχω κουραστεί να περιμένω. Επιδιώκω να πετύχω μικρές και μεγάλες νίκες. Θέλω ο γιος μου, τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για το μέλλον μας, το μέλλον της χώρας μας και της Ευρώπης. Ο τουρισμός είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής οικονομίας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πρέπει να λυθούν άμεσα και να μας βοηθήσουν όλους μας να πάρουμε μια ανάσα. Μέσα από τη δουλειά μου μέχρι σήμερα ήρθα πολλές φορές αντιμέτωπη με την έλλειψη υποδομών και χρειάστηκε πολλές φορές να βρω λύσεις που βασίστηκαν στο φιλότιμο των λίγων. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Λύσεις μόνιμες. Λύσεις που θα μας βοηθούν και στηρίζουν όλους. Λύσεις που θα ξεκινούν από το σχολείο και θα διαμορφώνουν ενεργούς πολίτες χωρίς ανοχή.

 

Λίγα λόγια για την Άννυ Καλογιάννη

Η Άννυ Καλογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο ΑΠΘ. Έγγαμη και μητέρα ενός γιου 20 χρονών, ζει στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία 20 χρόνια, μετά από ένα πέρασμα από το χώρο της διαφήμισης, δραστηριοποιείται στον τουρισμό και συγκεκριμένα στον ξενοδοχειακό τομέα ως στέλεχος διοίκησης με ιδιαίτερη επιδεξιότητα στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, πολιτικές ανάπτυξης και πωλήσεων όπως επίσης και με τη διαχείριση  κρίσεων. Αγαπά τις προκλήσεις και λατρεύει τα ταξίδια ως πηγή έμπνευσης και κανάλι διεύρυνσης των οριζόντων της.

Πηγή KA-Business.gr

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!