Ανοιχτή εκδήλωση στα Ιωάννινα για τον Προσωπικό Αριθμό
Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Ο Προσωπικός Αριθμός και οι επιπτώσεις του στην ελευθερία και την ιδιωτικότητα των πολιτών» θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα «Δημήτρης Χατζής» στα Παλιά Σφαγεία (Ακτή Μιαούλη & Μετσόβου).
Την εκδήλωση διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών «Για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη», η οποία δρα με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα δημοκρατίας, δικαιωμάτων και προσωπικών ελευθεριών.
Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης και ο Δρ Καρδιοχειρουργικής και ανεξάρτητος βουλευτής Νικόλαος Παπαδόπουλος.
Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, η ανεξαρτησία και η ιδιωτικότητα του πολίτη, καθώς και οι πιθανές συνέπειες στη δημοκρατική λειτουργία και στην πνευματική ελευθερία του ανθρώπου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Κόνιτσα: Νέο κάλεσμα του Ορειβατικού Συλλόγου για συνδρομή στη φωτιά της Τραπεζίτσας
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033