Ελπίδα πως θα λυθεί ο γόρδιος δεσμός που έχει δέσει και έχει κλείσει εδώ και μερικές εβδομάδες, βυθίζοντας στο σκοτάδι κατά τις βραδινές ώρες, την περιοχή του παραλιμνίου στο ύψος της Κυρά Φροσύνης, εκφράζεται για τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΑΝΕΤΑΙ, την Τετάρτη.

To βέβαιο πάντως είναι πως την επόμενη Τρίτη, 16 Ιουλίου, το κατάστημα θα ανοίξει ξανά και θα ξανα-αρχίσει να λειτουργεί.  

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΑΝΕΤΑΙ την Τετάρτη, πρόκειται να συζητηθεί για μία ακόμα φορά το θέμα του δημοτικού ακινήτου που εκμισθώνεται έχοντας ωστόσο μπλέξει το τελευταίο διάστημα στις αλλαγές του νόμου περί αιγιαλού, ο οποίος μειώνει δραστικά και την έκταση που θα εκμισθώνεται στο εξής πέφτοντας για την ακρίβεια στα 235 τ.μ. από τα 565 τ.μ.

Αίτηση μείωσης του ενοικίου έχει καταθέσει ο τρέχων εκμισθωτής-επιχειρηματίας, με δεδομένο ότι μειώνονται τα τετραγωνικά προς χρήση αλλά και οι κλειστοί χώροι, άρα μαζί και χρόνος που μπορεί να αξιοποιήσει το μαγαζί. Το αίτημα για μείωση του μισθώματος που έχει κατατεθεί είναι συγκεκριμένο και επ’ αυτού θα γίνει και η εισήγηση και σχετική συζήτηση από πλευράς διοίκησης της ΔΗΑΝΕΤΑΙ.

Η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου αφήνει ελεύθερο προς αξιοποίηση μικρότερο χώρο και ταυτόχρονα η ΔΗΑΝΕΤΑΙ έχει κάνει αίτηση για να αναγνωρίσει τα τετραγωνικά που θα αξιοποιούνται πλέον. Εν αναμονή αυτής της απόφασης που όπως εκτιμάται, δεν θα καθυστερήσει πολύ, θα γίνει και η συζήτηση της Τετάρτης.

(φωτογραφία από Travelstyle)

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!