Δήλωση – Πρόταση για ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας αναφορικά με το νομοσχέδιο θεσμοθέτησης γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και την επικείμενη (μέσω άλλης χώρας) τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας.

Αναλυτικά:

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας για το επικείμενο νομοσχέδιο θεσμοθέτησης γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και την επικείμενη (μέσω άλλης χώρας) τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας.

Το νομοσχέδιο αυτό δυναμιτίζει το θεμέλιο της Ελληνικής Κοινωνίας που δεν είναι άλλο από τον θεσμό της οικογένειας, κόντρα στους νόμους της φύσης και στις χριστιανικές μας παραδόσεις.

Η επίκληση περί δήθεν προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι παντελώς ψευδεπίγραφη καθόσον το δικαϊκό μας σύστημα διαθέτει ασφαλιστικές δικλείδες που διασφαλίζουν απόλυτα την προστασία τους. Αντίθετα, εισάγει θέματα προσβολής προσωπικότητας (άρθρο 57 ΑΚ) όταν υποχρεώνει το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας να αναμορφώσει εκ θεμελίων τα διδάγματα της κοινής πείρας και της παράδοσης ιδίως έναντι της νεολαίας μας.

Με την ίδια ψευδεπίγραφη επίκληση ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μπορούσε να θεσμοθετηθεί και η πολυγαμία…

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!