Την απάντησή του σε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεμιστοκλής Χειμάρας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο βουλευτής, από το 2019 μέχρι σήμερα, μέσω της επιχείρησής του, πήρε προμήθειες το ύψος των οποίων αγγίζει τις 400.000 ευρώ, για δουλειές από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης του δημοσίου.

Ο Θεμιστοκλής Χειμάρας απάντησε στο δημοσίευμα, υποστηρίζοντας ότι, η εταιρεία του είναι εταιρεία υπηρεσιών γραφικής ύλης, ότι δραστηριοποιήθηκε με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά συμμετέχοντας σε δημόσιες ανοιχτές διαγωνιστικές διαδικασίες. Στο τέλος της ανακοίνωσής του, ο βουλευτής αναφέρει ότι, «Όταν εξελέγην Βουλευτής το 2019, δεν γνώριζα πως θα πρέπει να αλλάξω κάτι σε σχέση με την επιχείρησή μου. Επέλεξα να συνεχίζω στο δρόμο της ορθόδοξης επιχειρηματικότητας. Γεγονός είναι, ότι η αναγκαιότητα της ενασχόλησής μου με τα κοινά και η επι μακρόν παραμονή μου στην Αθήνα για την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου υποχρεώσεων, με απομάκρυνε από την προσωπική εποπτεία της επιχείρησής μου, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η επιχείρησή μου να εξακολουθεί να συνεργάζεται με τους Ο.Τ.Α. Δηλώνω δε, ότι θα προβώ άμεσα σε ενέργειες για να αρθεί το υφιστάμενο κώλυμα στο πρόσωπό μου».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!