Από τη μνήμη του Ηλία Μάιπα στην επανεκλογή του Δημήτρη Αξούργου στο Δήμο Σβέρτε

Από τη μνήμη του Ηλία Μάιπα στην επανεκλογή του Δημήτρη Αξούργου στο Δήμο Σβέρτε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Με μια καλή και μια δυσάρεστη ανακοίνωση ξεκίνησε από το Δήμαρχο, η πρώτη προγραμματισμένη για απόψε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων.

Στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του Ηλία Μάιπα, παλιού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, της χρυσής εποχής. Διατύπωσε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και τους οικείους του και υπογράμμισε την απεριόριστη εκτίμησή του για την παρουσία και τη συνεισφορά του εκλιπόντος στην κοινωνική ζωή της πόλης.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου εξέφρασε επίσης την οδύνη του για την απώλεια του Ηλία Μάιπα, καθώς και για τον αείμνηστο κ. Γεωργούλα, διευθυντή του Ειδικού Σχολείου.

Συγχαρητήρια για την επανεκλογή Αξούργου στον Δήμο Σβέρτε

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας από την άλλη, χαιρέτισε την επανεκλογή του συντοπίτη μας και φίλου του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρη Αξούργου στο αξίωμα του Δημάρχου Σβέρτε και απηύθυνε τα θερμά του συγχαρητήρια.

Τόνισε ότι η καλή συνεργασία ανάμεσα στους δύο δήμους θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί, με κοινό στόχο πρωτοβουλίες προς όφελος των δύο τοπικών κοινωνιών.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google