Μια διαφορετική αθλητική γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς μαχητές που παλεύουν με τον παιδικό καρκίνο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διεξήχθη μεταξύ του Ionios Athletic Club και του Α.Σ Νικόπολη στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Ε.Π.Σ Πρέβεζας- Λευκάδας και ο οποίος έληξε ισόπαλος 0-0, αποτέλεσε αφορμή να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της οικογένειάς ενός παιδιού που δίνει τη δική του μάχη κι όλοι μαζί ένωσαν τις ευχές τους και τη θετική τους ενέργεια για την αποκατάσταση της υγείας του μικρού μαχητή.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, η πρόεδρος του Δ.Σ Δήμητρα Αηδώνη, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κοκκίνης, Σπύρος Κόκκαλης και Φώτης Ζέρβας,ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ Πρέβεζας- Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, εκπρόσωποι των ομάδων που διοργάνωσαν τον αγώνα και αρκετοί πολίτες που παρά τον άσχημο καιρό βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πριν τον αγώνα και σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου ,τις Σχολικές Επιτροπές,το Τμήμα Αθλητισμού και την εταιρεία ανακύκλωσης Recycom πραγματοποιήθηκε δράση ανακύκλωσης για τα παιδιά στην αίθουσα “Ντίνος Σαγανάς”.

Το χειροκρότημα ήταν θερμό για όλους και όλες, ενώ το μήνυμα της νίκης της ζωής για κάθε παιδί που μάχεται να την κερδίσει , ήταν ηχηρό και έφτασε σε κείνους που το έχουν ανάγκη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!