Έναν αποκριάτικο χορό υψηλού επιπέδου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι φίλοι και μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024, κατάφεραν να εξασφαλίσουν έγκαιρα πρόσκληση, καθώς το κοσμικό κέντρο όπου έλαβε χώρα ο χορός, αν και με μεγάλη χωρητικότητα, αποδείχτηκε «μικρό» για ένα τέτοιο γλέντι.

 

Για τις ανάγκες του χορού ταξίδεψαν από την Ήπειρο οι καλύτεροι μουσικοί του είδους οι οποίοι παίζοντας ρυθμούς από όλη την Ελλάδα ικανοποίησαν και τους/τις πιο απαιτητικούς χορευτές/τριες οι οποίοι και είχαν συρρεύσει εκτός των άλλων και από φίλους χορευτικούς ομίλους και σωματεία. Η άρτια οργάνωση, η άψογη εξυπηρέτηση, όπως, επίσης, οι εκπλήξεις που επεφύλαξε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών στο κοινό (παρουσίαση ηπειρώτικων εθίμων του Γανωτή και των Κουδουναραίων), ήταν στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα ενός από τους πιο «χορταστικούς χορούς» της Πόλης.

 

Ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, κ. Χάιδας Αλέξανδρος, και το ΔΣ ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τον αποκριάτικο χορό, όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού, τα μέλη του ΔΣ, αλλά και όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν καθώς είχαν εξαντληθεί από πολύ νωρίς οι προσκλήσεις. Χρόνια Πολλά. Φωτό: Βασίλης Λάγιος, υπεύθυνος φωτογραφικού τμήματος Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!