Το Σάββατο 3/2/24 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας για το 2024 του Συλλόγου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής.

Ήταν μια ζεστή εκδήλωση που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Ολύμπικ και στην οποία παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου διαφόρων ετών και γενεών που θυμήθηκαν και συζήτησαν για το αγαπημένο μας σχολείο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χάρης Λαζάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θωμάς Μπέγκας, οι πρώην δήμαρχοι κ.κ. Φίλιππας Φίλιος και Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κΚώστας Κουλίδας.

Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Δημήτρης Πάνου στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, έκανε έναν μικρό απολογισμό των δράσεων του για το 2023 και αναφέρθηκε στους στόχους του Συλλόγου για το 2024 και την δημιουργία ομάδας εργασίας για τον προγραμματισμό δράσεων για τον εορτασμό των διακοσίων ετών από την ίδρυση της Ζωσιμαίας Σχολής το 1828. Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί και το δώρο ήταν ο απόφοιτος της τάξης που αποφοίτησε το 1986 κ Άρης Τσούκης!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση μας, το ξενοδοχείο Ολύμπικ για την ζέστη φιλοξενία του και το κατάστημα του κ. Βαγγέλη Νέσση  για την προσφορά του κοσμήματος στον τυχερό !!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!