Ο απολογισμός της εκδήλωσης KONITSATHLON που πραγματοποιήθηκε για την προώθηση των αναρριχητικών πεδίων καθώς και των άλλων δραστηριοτήτων έχει ως εξής.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν πολλοί συνδημότες μας διαφόρων ηλικιών, αλλά και επισκέπτες της περιοχής. 

Η προώθηση και προβολή του Φεστιβάλ έγινε μέσα από ενημερωτικές εκπομπές σε ζωντανή μετάδοση σε ΕΡΤ3, OPEN TV και ANTENNA, σε τοπικά και Περιφερειακά ΜΜΕ, με δελτία τύπου, για να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και να φέρει επισκέπτες από τις γύρω περιοχές. 

Επιπλέον, προβλήθηκε tv spot που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εκδήλωση στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς: ITV, EPIRUS TV1, ΒΗΜΑ TV. 

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου φιλοξενήθηκαν στην Κόνιτσα γνωστοί Ελληνες Travel Bloggers, οι οποίοι με συνεχείς αναρτήσεις τους στα social media διαφήμισαν τις ομορφιές της περιοχής, αλλά και τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν. H προβολή μέσα από τα social media των προσκεκλημένων travel Bloggers, συνεχίστηκε και μετά την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ Αναρρίχησης.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια προσπάθεια προβολής του Δήμου μας, που, παρά τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε λόγω της πανδημίας, πέτυχε το στόχο της και θέτει τις βάσεις για μια επιτυχή συνέχεια τη νέα χρονιά.

Μπορείτε να δείτε το επίσημο video trailer του φεστιβάλ στον ακόλουθο σύνδεσμο:  

 

https://www.youtube.com/watch?v=aFIlpxhSeuw

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!