Στα Ιωάννινα και την περιφέρεια Ηπείρου σήμερα  ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος , όπου στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, προσπάθησε να πείσει τον κόσμο πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο παλιό τεχνικό έργο της Εγνατίας Οδού , τη σήραγγα της Κατάρας, αναγνωρίζοντας πάντως, πως η δυσπιστία του κόσμου είναι δικαιολογημένη, ένα χρόνο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών… “Το να μιλήσουμε για ασφάλεια μετακινήσεων 1 χρόνο μετά το Φλεβάρη του 2023, το να βγει ο Υπουργός και να πει είναι ασφαλής η διέλευση από το δρόμο, δεν πείθει από μόνο του”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ” ο κ. Καχριμάνης γνώριζε ότι έχει μεγάλη παλαιότητα η συγκεκριμένη σήραγγα, κατασκευασμένη από τη δεκαετία του ’80, με προδιαγραφές της εποχής, όμως υπήρξε μια υπερβολή στην παρουσίαση του προβλήματος”.

Ο κ. Ταχιάος μίλησε για συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο όμως συμπλήρωσε πως θα απαιτηθεί χρόνος για τα έργα αυτά.

«Φεύγω με έναν σημαντικό φάκελο. Έχουμε συνεχή συνεργασία. Είναι στο χέρι μας να βρούμε λύση για την δυτική πλευρά της Ηπείρου και την βόρεια παράκαμψη του Αμβρακικού. Θα βρεθεί λύση.. Δεν γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.. Θέλουν τον χρόνο τους τα έργα αυτά», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!