Οι φοιτητικές παρατάξεις ανακοινώνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, τα οποία για μία ακόμα χρονιά διαφέρουν, με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την Πανσπουδαστική να πανηγυρίζουν για την «πρωτιά» τους.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα, με τις παρατάξεις να ξεκινούν την ανάρτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ωστόσο, για μια ακόμα φορά δεν θα υπάρχουν κοινά αποτελέσματα, με τις οργανώσεις να δίνουν η κάθε μία τα δικά τους συγκεντρωτικά αποτελέσματα, καθώς και ξεχωριστά ανά σχολή ή φοιτητικό σύλλογο.

Τη νίκη στις εκλογές πανηγυρίζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία έσπευσε να ανακοινώσει ότι «εκτιμά ότι θα είναι και πάλι πρώτη, διατηρώντας τα ποσοστά της, βαδίζοντας προς την 37η συνεχόμενη νίκη της».

Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

 

Από την πλευρά της, η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας κατηγορεί τη «γαλάζια» παράταξη υποστηρίζοντας ότι «η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και η ΝΔ έχουν πάρει διαζύγιο, όχι μόνο με τις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά και με την αλήθεια και τη λογική».

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, «με βάση τα πρώτα αποτελέσματα, όπως δημοσιεύονται από τις εφορευτικές επιτροπές των σχολών, η Πανσπουδαστική Κ.Σ. διατηρεί για 3η συνεχόμενη χρονιά την 1η θέση».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώνει η ΠΚΣ

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!