Νέα τμήματα αρχάριων αθλητών συγκροτεί και αυτό τον χρόνο ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα σε αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2011 – 2013 να γνωρίσουν το άθλημα της Κωπηλασίας και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σ’ αυτό. Οι προπονήσεις των αρχαρίων πραγματοποιούνται καθημερινά, απογευματινές ώρες και Σαββατοκύριακα.
Η επιλογή αθλητών για τα τμήματα αρχαρίων του Ν.Ο.Ι. γίνεται έπειτα από ραντεβού με τους υπεύθυνους προπονητές στις εγκαταστάσεις του Σωματείου (Λιμνοπούλα, είσοδος από το Camping στη Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου).
Τα ραντεβού πραγματοποιούνται καθημερινές, ώρες 3 – 6 μ.μ.. Πληροφορίες στους κ.κ. Βασίλη Ευθυμίου (6936768761) Γιάννη Τσίλη (6958473477) Φώτη Λιοντο (6945756855) και Θανάση Λιόλιο (6940125163).
Σημειώνεται εδώ ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος στην Κωπηλασία επί μακρά σειρά ετών, διαθέτει προπονητικά Τμήματα όλων των επιπέδων, από την κατηγορία Αρχαρίων αθλητών μέχρι την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών. Οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του Ομίλου στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, αλλά και στις πλήρως εξοπλισμένες κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι.
Προϋπόθεση για να μπουν στη λίμνη οι αρχάριοι αθλητές είναι να περάσουν από ένα εισαγωγικό στάδιο εκμάθησης της Κωπηλασίας, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. και του ΠΕΑΚΙ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξέταση φυσικής κατάστασης, τεστ κολύμβησης κλπ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!