Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Ηπείρου στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Άρτας διοργανώνει, την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Άρτας (Κ.Αιτωλού και Ν.Πριοβόλου, κεντρική πλατεία), εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Ηπείρου στις προκριματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Απριλίου, για την τελική συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Πρόκειται για μια καινοτόμο διαδικασία κατά την οποία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και επιλέγει ο ίδιος/α ποιοι/ες θέλει να τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας καλεί τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες του κόμματος στην εκδήλωση της παρουσίασης των θέσεων των υποψηφίων της Ηπείρου των προκριματικών εκλογών της Κυριακής 14 Απριλίου, όπου για πρώτη επίσης φορά θα «ανοίξει» και μητρώο φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 

Την Κυριακή 14 Απριλίου οι προκριματικές εκλογές για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Πρόκειται για μια καινοτόμο διαδικασία, κατά την οποία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και επιλέγει ο ίδιος/α ποιοι/ες θέλει να τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που δίνεται η δυνατότητα ψηφοφορίας και διαδικτυακά για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τους φίλους/ες καθώς επίσης και τους κατοίκους του εξωτερικού, που το δήλωσαν στη σχετική φόρμα του isyriza, μέχρι και τις 7/4/2024.

Στην Άρτα θα υπάρχουν δύο κάλπες για τους εκλογείς που θα ψηφίσουν με φυσική παρουσία, οι οποίες θα είναι ανοιχτές από τις 8 πμ έως τις 8 μμ:

– Στην Άρτα, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου (Κ.Αιτωλού και Ν.Πριοβόλου, κεντρική πλατεία) και

– Αθαμάνιο, στο ξενοδοχείο Ελατοφίλητο

Εκτός από την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Ηπείρου στις προκριματικές εκλογές, που διοργανώνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Άρτας την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Άρτας, στο site https://euroekloges.syriza2024.gr  υπάρχουν αναρτημένοι οι υποψήφιοι/ες ανά Περιφέρεια με τα βιογραφικά τους.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!