Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Άρτας, κατά τη διεξαγωγή «ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑΣ» που διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και θα διεξαχθεί την Τετάρτη (05- 06-2024) και ώρα 18:30.

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρες 18:30’ έως 20:00’ της (05-06-2024) ημέρα Τετάρτη στις ενταύθα οδούς: Πατσαλιά, Α. Γαρουφαλιά (από τη Διασταύρωση με οδό Πατσαλιά έως τη Διασταύρωση με οδό Κομμένου), Κομμένου (από Διασταύρωση με οδό Α. Γαρουφαλιά έως Διασταύρωση με οδό Κατσιμήτρου (ρεύμα προς Γλυκόρριζο), Κατσιμήτρου από Διασταύρωση Κομμένου έως Διασταύρωση Ολυμπιονίκου Τλασιμάχου (ρεύμα προς Περιφερειακή Οδό), Ε.Ο Ιωαννίνων-Άρτας (ρεύμα προς Άρτα) από Διασταύρωση Κατσιμήτρου έως τον Κυκλικό Κόμβο Πλατείας Ζέρβα, Ε.Ο Ιωαννίνων-Άρτας (ρεύμα προς Ιωάννινα) από κόμβο Πλατείας Ζέρβα έως Διασταύρωση Μπαρώνου, Αμβρακίας, Τζαβέλλα, Φιλελλήνων, Σκουφά, Ζάρρα, Παπαβασιλείου (από Διασταύρωση με οδό Ζάρρα έως Διασταύρωση με οδό Α. Γαρουφαλιά).

β. Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Ε.Ο Ιωαννίνων-Άρτας (ρεύμα προς Άρτα) στο ύψος της Διασταύρωσης Κατσιμήτρου, θα διεξάγεται μέσω της οδού Κατσιμήτρου, Κομμένου και Επαρχιακή Οδός Άρτας-Κομμένου (Λόφος Περάνθης). Για τα λοιπά σημεία η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ορισθέντων στα σημεία Αστυνομικών.

γ. Γίνεται μνεία ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά μετά την έλευση της πομπής των ποδηλάτων.

δ. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, θα ρυθμίζεται από ορισθέντες στα σημεία αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!