Στην ακύρωση όλων των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες από σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, προχώρα ο Δήμος Αρταίων ύστερα, από την κυβερνητική απόφαση για Πανελλαδική ματαίωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των Δήμων.

 «Με αίσθημα ευθύνης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid- 19, προχωράμε σε ακύρωση  των προγραμματισμένων μας εκδηλώσεων. Η κυβερνητική απόφαση για πανελλαδική ματαίωση όλων των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που είχαν προγραμματίσει οι Δήμοι, δυστυχώς ακυρώνει και το πρόγραμμα του Δήμου μας. Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία χρονιά, που οι συνθήκες θα μας επιβάλλουν κάτι παρόμοιο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση» ανέφερε σε σχετική του δήλωση o Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.

Η λειτουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης «Έκθεση Γιάννης Μόραλης στην Γενέτειρα», η λειτουργία της έκθεση «ΕΝΤΕΥΞΙΣ»- Έκθεση φωτογραφίας 20 φωτογραφικών ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα στα δημοτικά καταστήματα (Άγιος Δημήτριος κτίρια ΣΕΣ) καθώς και το πρόγραμμα των μουσικών περασμάτων της Φιλαρμονικής του ΜΦ «ΣΚΟΥΦΑΣ» θα συνεχιστούν κανονικά τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!