Ενισχύει τη δημόσια παρουσία της η «Αρτινών Συνεργασία», με νέο μοντέλο λειτουργίας:
Δημοτική Ομάδα, Οργανωτική Επιτροπή και Θεματικές Επιτροπές-

Ποιοι είναι οι πρώτοι τομεάρχες.

Μετά την συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία», με σύνθημα: Επανεκκίνηση – Ανασυγκρότηση – Δημιουργία, η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Χρήστο Τσιρογιάννη προχώρησε στη συγκρότηση των 5 πρώτων Θεματικών Επιτροπών.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η υποστήριξη του έργου της Παράταξης εντός του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και η ενίσχυση των σχέσεων με τους ίδιους τους δημότες.

Έτσι, μετά από ανοιχτό κάλεσμα στα στελέχη και φίλους της «Αρτινών», ορίστηκαν οι υπεύθυνοι των 5 πρώτων Θεματικών Επιτροπών, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν την ευθύνη να στελεχώσουν και να λειτουργήσουν τις θεματικές επιτροπές.

Πρόκειται για την εισαγωγή ενός νέου μοντέλου λειτουργίας για την «Αρτινών Συνεργασία», όπου πλέον τα μέλη και τα στελέχη της θα έχουν τη δυνατότητα για περισσότερες πρωτοβουλίες στα θέματα που τους απασχολούν.

Έτσι δημιουργείται ένα «νέο μοντέλο» για τη λήψη των αποφάσεων με τον Επικεφαλής Χρήστο Τσιρογιάννη, τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, την Οργανωτική Επιτροπή και τους Θεματικούς Τομεάρχες για τη λειτουργία της Παράταξης.

Για το νέο αυτό μοντέλο Διοίκησης, ο Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για τη σύσταση των Θεματικών μας Επιτροπών, που έρχονται να αγκαλιάσουν το έργο της Δημοτικής μας Ομάδας. Τα θέματα και τα προβλήματα των πολιτών είναι πολλά, το νέο δημοτικό σχήμα στις 100 πρώτες του ημέρες δεν έχει αναπτύξει δυναμική και είναι δουλειά δική μας να πιέσουμε, ώστε οι πολίτες να βρουν λύση στα προβλήματά τους».

Τα ονόματα των 5 πρώτων Επιτροπών και οι Θεματικοί Τομεάρχες τους, είναι:
1. Επιτροπή Θεμάτων Τοπικών Κοινοτήτων Γιώργος Γιαννούλης, Μέλος Δημοτικής Κοινότητας Αρταίων, Επιχειρηματίας.
2. Επιτροπή Στήριξης Εμπόρου και Καταναλωτή Δήμητρα (Μίκα) Ζήτση, Έμπορος, Αντιπρόεδρος ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας.
3. Επιτροπή Ενίσχυσης Δημόσιων Δομών Υγείας Αθανάσιος Μιχάλης, Προϊστάμενος της Παθολογικής-Covid19 κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας, Νοσηλευτής, κάτοχος 2 Μεταπτυχιακών τίτλων, υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
4. Επιτροπή Διατήρησης Καθαρής Πόλης και Χωριών Νίκος Νικολάου, πρώην Πρόεδρος Εργαζομένων και πρώην Προϊστάμενος Καθαριότητας Δήμου Αρταίων, Συνταξιούχος.
5. Επιτροπή Στήριξης Δομών Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Άννα-Μαρία Κουτρούμπα, Απόφοιτος Προσχολικής Αγωγής και Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!