Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το προπονητικό καμπ ξιφασκίας που διοργανώνουν το τμήμα ξιφασκίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε συνεργασία με τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.
Με οικοδεσπότη την πανέμορφη και φιλόξενη Κόνιτσα, 350 αθλητές και προπονητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια μοναδική εμπειρία ζωής, όπου θα θυμούνται ως μια ξεχωριστή ανάμνηση πριν την έναρξη των απαιτητικών αθλητικών τους υποχρεώσεων.
Από τις 21 Αυγούστου ως τις 7 Σεπτεμβρίου το Κλειστό Γυμναστήριο Κόνιτσας πήρε ξανά ζωή γεμίζοντας αθλητές, αφού διαμορφώθηκε κατάλληλα για να φιλοξενήσει το άθλημα της ξιφασκίας.
Με το σλόγκαν του καμπ «memories for lifetime» να παίρνει σάρκα και οστά, μικροί και μεγάλοι προπονήθηκαν αλλά και διασκέδασαν απολαμβάνοντας την βόλτα τους στο πέτρινο γεφύρι και στις πλατείες του χωριού.
Σημαντικό ρόλο για την επιτυχία του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος αποτέλεσε η στήριξη του από μεγάλες τοπικές κυρίως επιχειρήσεις οι οποίες προσέφεραν τα προϊόντα τους αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και την αγάπη τους για τον αθλητισμό .
Συγκεκριμένα την διοργάνωση στήριξαν οι εταιρείες ΠΙΝΔΟΣ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΔΩΔΩΝΗ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΕΛΚΑ, ΑΜΙΤΑ, ΣΥΡΡΑΚΟ, ΜΕΤΣΟΒΟ Α.Ε., ΚΑΒΑ 800, ΖΑΓΟΡΙ, ΣΔΟΥΚΟΣ, ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΚΟΠΗΣ, ΣΕΠ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΥΓΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΥΦΑΝΤΗΣ , DOLE , ΠΑΣΣΙΑΣ , ΖΑΝΑΕ, PTL και ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΧΑΜΠΕΖΗΣ .
Επίσης την διοργάνωση στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Κόνιτσας καθώς και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου για την φιλοξενία παιδιών .
Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όσους στήριξαν την διοργάνωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!