Ένα σύγχρονο τρακτεράκι για την περιποίηση του χλοοτάπητα προμηθεύτηκε ο Δήμος Πρέβεζας  για το  στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα”
Ένα ειδικό τρακτεράκι γηπέδου με το  οποίο θα γίνεται περιποίηση του χλοοτάπητα τους Δημοτικού Σταδίου  “Αθανασία Τσουμελέκα” παρέλαβε ο Δήμος Πρέβεζας.
Τόσο το ειδικό τρακτέρ όσο και το αναρροφητικό σάρωθρο που θα το συνοδεύσει με συνολικό προϋπολογισμό  150.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”, αποτελούν  τη συνέχεια των παρεμβάσεων αναβάθμισης  που ο δήμος πραγματοποιεί στον σημαντικό αυτό χώρο.
Η   πλήρης ανακατασκευή της αίθουσας “Ντίνος Σαγανάς” και η  πρόσφατη τοποθέτηση των περίπου 2.500 νέων καθισμάτων στις κερκίδες   μαζί με άλλα  έργα που θα ακολουθήσουν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου  αποδεικνύουν σύμφωνα με τον κ. Γεωργάκο, ότι ο αθλητισμός βρίσκεται   στην κορυφή του ενδιαφέροντος   της Δημοτικής Αρχής η οποία συνεχίζει στο  “μαραθώνιο” της προσφοράς τόσο στον κλασικό αθλητισμό όσο και σε κάθε άθλημα   και για τις  τρεις  Δημοτικές Ενότητες.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!