ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ 2006
Π.Α.Σ. Γιάννινα-ΑΓΣΙ  71-41
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ
Πύρρος Άρτας- Π.Α.Σ. Γιάννινα  25-46
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΕΣΚΑΒΔΕ 2009
Αίας Περιβλέπτου-Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ  18-74
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΒΔΕ
ΑΓΣΙ-Π.Α.Σ. Γιάννινα  71-46
Mε τρεις νίκες σε τέσσερεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου μας το διήμερο.
Η Παιδική ομάδα του Συλλόγου μας κέρδισε πολύ εύκολα τον συμπολίτη ΑΓΣΙ με το εμφατικό 71-41, παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και διατηρώντας το αήττητο για 3η συνεχόμενη χρονιά μέχρι στιγμής στην συγκεκριμένη ηλικία.
Οι Νεάνιδες ταξίδεψαν στην γειτονική Άρτα όπου αντιμετώπισαν την τοπική ομάδα του Πύρρου και μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί την 2η θέση του ομίλου για την μετέπειτα συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το τμήμα Προμίνι από την μεριά του ταξίδεψε στην Κόνιτσα και δεν αντιμετώπισε αντίσταση από τον τοπικό Αίαντα, με τους μικρούς μας αθλητές να αναμένουν πλέον τις διασταυρώσεις στα νοκ άουτ παιχνίδια της επόμενης φάσης, έχοντας κερδίσει επάξια την πρόκρισή τους από τον όμιλο.
Τέλος οι Έφηβοι του Συλλόγου μας ηττήθηκαν από τον ΑΓΣΙ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββατοκύριακου και έτσι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ρίχνοντας το ενδιαφέρον τους πλέον στο πρωτάθλημα κ20 που θα εκκινήσει μετά τα Χριστούγεννα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!