Μπήκαν νερά στα χειρουργεία του “Χατζηκώστα”! – Καμία επέμβαση δεν αναβλήθηκε
Διαρροή νερού στα χειρουργεία του νοσοκομείου “Χατζηκώστα” εμφανίστηκε τα ξημερώματα μετά τις 3π.μ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου “Χατζηκώστα” η διαρροή προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο σωλήνα συστήματος κλιματισμού των χειρουργείων και η εισροή υδάτων από την οροφή επηρέασε δύο χειρουργικές αίθουσες του Νοσοκομείου οι οποίες είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμά τους και ήταν άδειες.
Άμεση ήταν σύμφωνα με το Νοσοκομείο “Χατζηκώστα” η αντίδραση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου που προέβη στις απαραίτητες τεχνικές εργασίες προκειμένου να αποκλειστούν με ασφάλεια οι χώροι του και να εξασφαλιστεί η συνέχεια της λειτουργίας των υπόλοιπων χειρουργικών αιθουσών.
Το χειρουργείο συνεχίζει τη λειτουργία του με τις υπόλοιπες αίθουσες και καμία χειρουργική επέμβαση δεν έχει αναβληθεί μια και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα εργαστεί έως ότου ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των τακτικών χειρουργείων.
Οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας των δύο αιθουσών συνεχίζονται και εκτιμάται ότι τη Δευτέρα θα έχουν καταστεί λειτουργικές ξανά όλες οι χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου “Χατζηκώστα”.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033