Στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Απόστολος Κατσανάκης αναφέρει:
“Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα, με νέους στόχους και προσδοκίες, νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.Γνώσεις και δεξιότητες, ιδανικά και αξίες που θα διαμορφώσουν την καθημερινότητά σας στο σχολείο, θα «υφάνουν» την εξέλιξη της…
ζωής σας ως πολίτες.
Σ΄ αυτή σας την προσπάθεια όλοι οι εκπαιδευτικοί της Διεύθυνσης μας θα είναι δίπλα σας κάνοντας το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των προσδοκιών όλων σας. Σε αγαστή συνεργασία με τους γονείς και τους κηδεμόνες σας, θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τους εκπαιδευτικούς στόχους με συνέπεια και υπευθυνότητα, με ζήλο και αισιοδοξία. Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά ελπιδοφόρα έχοντας το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, σε όλες τις δομές της εκπαίδευσης της Διεύθυνσης μας και τη διαβεβαίωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Προσωπικά σας διαβεβαιώνω, ότι θα βρίσκομαι συνεχώς δίπλα στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς) με στόχο τη συμβολή στην πρόοδο και την επιτυχία.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!