Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου,ο απερχόμενος δήμαρχος Νίκος Γκόντας,ενέταξε στο επιτελείο του τον Μένιο Φθουριώτη των Ιωαννίνων. Γνωστός επικοινωνιολόγος-δημοσιογράφος-διοργανωτής καλλιστείων κ.α. ο Μένιος,έδωσε τα…φώτα του και τελικά “άλλαξε τα φώτα” στην παράταξη του Νίκου Γκόντα.Η φιλία του απερχόμενου με τον Μένιο κρατά ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,ο θρυλικός Μένιος,συγκλονισμένος από το δράμα που βιώνουν οι συμβασιούχοι της ΑΔΕΙ,ζήτησε από την προσωπική του φίλη Τζούλια Αλεξανδράτου να κάνει κάνει κάτι γι’αυτούς.Η Τζούλια,πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στα Γιάννενα. Συναντήθηκε με τον Μένιο στο γνωστό Σεράι της “γαλάζιας παράγκας” και τον άκουσε να της διηγείται με κάθε λεπτομέρεια το δράμα των συμβασιούχων.Της έδειξε μάλιστα και ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική εμφάνιση του Τσάγκα-Ξανθόπουλου,που φώναζε με δάκρυα στα μάτια:”Αυτά είναι τα παιδιά μου!Κανείς δεν θα τα πειράξει!”.Η πορνοστάρ Τζούλια,σηκώθηκε αμέσως από τον πανάκριβο καναπέ-στον οποίο συνηθίζει να κάθεται με τις ώρες ο Πανίκας όταν επισκέπτεται τα Γιάννενα-και αναφώνησε συγκινημένη:
-Θα τους βοηθήσω Μένιο μου!Θα δώσω τα έσοδα από την επόμενη μου ταινία με τίτλο “Η Τζούλια και ο δήμαρχος” σε αυτά τα αδικημενα παιδιά!
Η συγκίνηση του Μένιου ήταν μεγάλη.Δεν μπορεσε να κρύψει το δάκρυ που κύλησε στα μάτια του…Την αγκάλιασε και την φίλησε.”Το ήξερα πως δεν θα μας άφηνε μόνους” της είπε.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!