Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου μαζί με τον Μάριο Ιορδάνου και την Σοφία Καζαντζιάν αναφέρθηκαν στην παράστασή «Σονάτα του Σεληνόφωτος»

«Μια σημαντική παράσταση έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας»
Πρόκειται για την Σονάτα του Σεληνόφωτος, του σπουδαίου Γιάννη Ρίτσου.
Ο …
σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου μεταφέρει στη σκηνή τη Σονάτα του Σεληνόφωτος, που για πρώτη φορά παίζεται από νέα σε ηλικία ηθοποιό, τη Σοφία Καζαντζιάν.

Παρουσιάζεται ένας συνδυασμός έργων του ποιητή με στίχους των Χαλίλ Γκιμπράν, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα και Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.

Σε μια εποχή αμηχανίας και απόγνωσης, η επιστροφή σε σημαντικά κείμενα και εμβληματικούς δημιουργούς, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.

Κοντά μας είναι ο Μάριος Ιορδάνου και η κα Σοφία Καζαντζιάν, η οποία έχει κάνει και την θεατρική προσαρμογή των κειμένων, για να μας πουν περισσότερα για την παράσταση» κατέληξε ο κ. Γκόγκος

Στη συνέχεια οι συντελεστές της παράστασης ευχαρίστησαν το Πνευματικό Κέντρο για την θερμή φιλοξενία και είπαν ότι είναι μεγάλη χαρά τους που για άλλη μια φορά έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με το κοινό της πόλης.

Σκηνοθεσία / Μουσική επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου
Θεατρική Διασκευή / Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν
Ερμηνεύουν: Σοφία Καζαντζιάν, Μάριος Ιορδάνου
Ενδυματολογία: Ελευθερία Τώρα
Σκηνογραφία: Βαλεντίνο Βαλάσης
Γενική είσοδος: 13€. Μειωμένο: 10€. Προπώληση: 10€, Ομαδικό: 8€
Αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας»

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!