Υποψήφιος Περιφερειακός Συμβούλος της ΠΕ Ιωαννίνων είναι ο Αντώνης Βασιλείου. Ο κ. Βασιλείου είναι υποψήφιος με τον Σπύρο Ριζοπουλο. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: Μετα την επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία …
37 ετών στις Ένοπλες Δυνάμεις, και επειδή η γνώσεις και η εμπειρία μου θα ήταν άδικο να μη τεθούν στην υπηρεσία του τόπου μας και να παραμείνουν αναξιοποίητες, έπειτα από αρκετή σκέψη και παρότρυνση πολλών φίλων και γνωστών, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αγαπημένα μας Γιάννενα και γενικότερα την πολύπαθη Ήπειρο μας.

Συμμετέχω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων στην παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – Περήφανοι Ξανά», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Σπύρο Ριζόπουλο.

Μία παράταξη χωρίς κομματικούς πάτρωνες και κομματικά γυαλιά, που μέσα από το υπαρκτό και δημοσιευμένο πρόγραμμα της στοχεύει να αλλάξει ριζικά την εικόνα της Περιφέρειας Ηπείρου στο σύνολο της. Χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις και καλύπτοντας το σύνολο της επικράτειας της Ηπείρου, χωρίς να αφήνει απέξω ακόμα και το πιο απομακρυσμένο συνοικισμό.

Με πολλούς από εσάς έχουμε συνεργαστεί στην ιστορική 1η ΜΟΜΑ με τα σημαντικά έργα υποδομής που εκτελέσαμε στην Ήπειρο και τα οποία ακόμη αντέχουν

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!