Ο Δήμος μας εξαιτίας πρώτα και κύρια της ΒΙ.ΠΕ, έχει την πιο επιβαρυμένη ατμόσφαιρα της Ηπείρου. Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει οταν χτυπούν οι καμπάνες στο Γαρδίκη, όταν οι καπνοί της βιομηχανικής πέφτουν σνα πέπλο ομίχλης πάνω απο τα σπίτια μας,όταν τα ψάρια στον ΚΑΛΑΜΑ τα αντικρίζουμε ψόφια,κλπ.κλπ…
Κι όλα αυτα γιατί η πλειοψηφία των μονάδων εντο’ος κι εκτός ΒΙΠΕ λειτουργούν ανεξέλεγκτα.Στην πράξη αποδεικνύεται πως οι…
δεσμέυσεις των εταιρειών για σωστή λειτουργία χωρίς να μπλύνουν το περιβάλλον ξεπεράστηκαν απο το κυνηγητό του κέρδους.Κανόνας εγιναν οι χαβούζες και το κλείσιμο του ματιού των υπευθύνων στις μεγάλες επιχειρήσεις.
Και σαν να μη φθάνει αυτή η κατάσταση έρχονται να προστεθούν τώρα και ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ στη ΒΙΠΕ
Είναι μονάδες που έχου σαν πρώτη ύλη τεράστιες ποσότητες αστικών και ζωικών αποβλήτων της περιοχης μας ΄της γύρω περιοχής αλλα και άλλων περιοχών πέρα της Ηπείρου.
το ζούμε καθημερινά. Μονάδες αυτού του μεγέθους δεν μπορούν να λειτουργούν έξω απο τα σπιτια μας ,σε αποσταση αναπνοής απο τα χωριά μας λέγοντας οτι είναι εντος ΒΙΠΕ .
Καλώς η κακώς εδώ βρεθήκαμε ,εδώ επενδύσαμε τον κόπο της δούλεψης μας φτιάχνοντας σπίτια,κτήματα κ.λ.π.
Αυτή την περιουσία έχουν τα παιδιά μας αυτή πρέπει να διαφυλλάξουμε.Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να μας αναγκάσουν να φύγουμε ,να γίνουμε μετανάστες στον τόπο μας ,να παρατήσουμε ότι δημιουργήσαμε και να ‘ρθουν κάποιοι να μας τα πάρουν σε εξευτελιστική τιμή.
Με την υγεία των παιδιών μας δεν μπορεί να παίζει κανείς.Όσες αποφάσεις και να πάρουν όσες μονάδες βιοαερίου και να εγκρίνουν ,θα τις ανατρέψουμε στην πράξη.Δεν μπορει να υπάρξει έγκριση αυτών των μονάδων με αρνητικές ομόφωνες γνωμοδοτήσεις Δήμου και Περιφέρειας.
Κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος
ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 10 π.μ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!