Συνελήφθη, χθες στους Νεγράδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της προαναφερθείσας Υπηρεσίας, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό λαθροδιακινητών – λαθρομεταναστών, έλεγξαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 37χρονος υπήκοος Αλβανίας και διαπίστωσαν ότι μετέφερε τέσσερις ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι σε βάρος των λαθρομεταναστών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και
διοικητικά πρόστιμα. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου που διενεργεί την προανάκριση ενώ κατασχέθηκε και ένα διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες εισόδου.Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Στην Πρέβεζα
Επίσης,συνελήφθη στην Πρέβεζα 32χρονος αλλοδαπός διακινητής, να μεταφέρει μία 25χρονη μη νόμιμη μετανάστρια Συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε μία 25χρονη, μη νόμιμη μετανάστρια.Ειδικότερα, η σύλληψη του 32χρονου πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι συνοδηγός ήταν μία 25χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!