Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή 12.01.2017 στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Πάτρα.
Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης, ευχήθηκε Καλή Χρονιά στα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και στους Διοικητικούς Υπαλλήλους.
Στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε επίσης και στα δυο…
μέλη της Διοικούσας Επιτροπής που αποχωρούν από την Διοικούσα. Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών, Καθηγητής Χριστόφορος Κροντηράς καθώς και ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων Καθηγητής Γιώργος Ανδρουλάκης, οι οποίοι υπέβαλαν κατά σειρά πρόσφατα στον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας τις παραιτήσεις τους από τη Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου. Στις επιστολές τους αναφέρονται στους λόγους της παραίτησής τους, οι οποίοι βεβαίως ουδόλως σχετίζονται με τα συναισθήματά τους και το κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της ΔΕ.
«Ξεκινήσαμε μαζί, συνεργαστήκαμε στενά και σχεδιάσαμε ένα τεράστιο έργο, αυτό της ακαδημαϊκής και διοικητικής ανανέωσης και αναδιοργάνωσης του ΕΑΠ. Πρόσφεραν πολλά στο Ίδρυμα ανιδιοτελώς μέσα σε συνθήκες απίστευτης πίεσης και με προφανή αφιέρωση, σε βάρος της προσωπικής ακαδημαϊκής τους καριέρας. Η προσωπική μου ευγνωμοσύνη είναι μέγιστη, παρόμοια θεωρώ, ότι αισθάνεται μια μεγάλη μερίδα της πανεπιστημιακής κοινότητας.», είπε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!