Δύο αναφορές προς τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε την Τρίτη 3.11.2020 η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας και γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 

 Συγκεκριμένα, κατέθεσε αναφορά με θέμα «Ανάγκη Άμεσης Στελέχωσης Δ.Ο.Υ. Άρτας και ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας της», επισυνάπτοντας το από 30.10.2020 Υπόμνημα των Υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Άρτας.
Ειδικότερα, εν όψει της… επικείμενης συνταξιοδότησης σημαντικότατου αριθμού υπαλλήλων και ενώ ήδη τα περισσότερα τμήματα λειτουργούν οριακά, η ανάγκη νέων προσλήψεων και διενέργειας μετατάξεων – μεταθέσεων προς τη Δ.Ο.Υ. Άρτας είναι επιτακτική.
Η βουλευτής Άρτας ζητά από τον υπουργό Οικονομικών την άμεση εξέταση του Υπομνήματος, την απάντηση και ενημέρωση για τις σχετικές ενέργειές του. 
 Την ίδια μέρα, η Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών αναφορά με θέμα «Αναγκαιότητα Διασφάλισης Λειτουργίας Τελωνείου Άρτας», επισυνάπτοντας την από 20.10.2020 Ανακοίνωση της 7ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων, με θέμα «Λειτουργία Τελωνείου Άρτας», με την οποία αναδεικνύεται η ανάγκη πληρέστερης στελέχωσης του Τελωνείου Άρτας για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εκπλήρωση της αποστολής του και σε καμία περίπτωση, πάντως, η αναστολή της λειτουργίας του.
Η βουλευτής Άρτας ζητά την άμεση εξέταση της Ανακοίνωσης των Τελωνειακών Υπαλλήλων, την απάντηση και ενημέρωση για τις σχετικές ενέργειές του.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!