Επικρίνει τη Δημοτική Αρχή για πολιτική μικρότητα! 

 Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook , ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας, εκφράζει την προσωπική του ικανοποίηση και την ευαρέσκεια για την απόφαση χρηματοδότησης, με 3,1 εκατ €, του Κέντρου για το Παιδί στο χώρο του Παλιού Ασύλου Ανιάτων!

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει «….Όχι μόνο γιατί ένα ακόμη σημαντικό έργο το οποίο οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, διαβουλευτήκαμε με την κοινωνία και τους συλλόγους ατόμων με αναπηρία, ωριμάσαμε τεχνικά, διασφαλίζοντας τους πόρους μέσω του Σχεδίου για τη …Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, αλλά κυρίως γιατί τα Γιάννενα θα αποκτήσουν ένα πρωτοποριακό χώρο για δημιουργική έκφραση , μάθηση και ψυχαγωγία του παιδιού και κυρίως των παιδιών με ειδικές ανάγκες».

Ταυτόχρονα μέμφεται τη σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Ιωαννιτών, όσον αφορά τις χθεσινές δηλώσεις της για το άσυλο ανιάτων και την υλοποίησης του Κέντρου για το Παιδί, καταλογίζοντας σε αυτήν πολιτική μικρότητα και μικροπρέπεια καθώς προσπαθεί να σφετεριστεί προσπάθειες και κόπους άλλων. Συγκεκριμένα αναφέρει «… δυστυχώς στα όσα τη χαρακτηρίζουν μετά από ένα χρόνο επιζήμιας για το Δήμο θητείας, θα προστεθούν και αυτά της πολιτικής μικρότητας και μικροπρέπειας!

Είναι άλλωστε τα μόνα που μπορεί να επιδείξει με επάρκεια έως τώρα!»

Επίσης στη δήλωση του αφήνει μια ξεκάθαρη αιχμή, λέγοντας πως η σημερινή Δημοτική Αρχή δυστυχώς αλλοίωσε το χαρακτήρα και τις λειτουργίες του Κέντρου, κάτι που ευτυχώς επανέρχεται στο μέλλον, όπως χαρακτηριστικά τονίζει !

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!