Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας παρέμβαση στα τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με την κάλυψη του θέματος για την φωτογραφία του πρωθυπουργού χωρίς μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, που ανέδειξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει: «Όσα τηλέφωνα και να πάρει στα κανάλια ο κ. Μητσοτάκης η… ατομική αναισθησία του δεν καλύπτεται».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν.
»Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

»Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!

»Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται.»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύεται από την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!