Δημοπρατείται το Κλειστό Γυμναστήριο, προδιαγραφών Εθνικής εμβέλειας μετά και τις αποφάσεις που έλαβε κατά τη συνεδρίασή του το βράδυ της Πέμπτης (18-04-2019) το Δημοτικό Συμβούλιο. Ειδικότερα, αποφάσισε την παραλαβή της μελέτης του εν λόγω έργου και ….
έκανε αποδεκτή την πίστωση των 500.000 ευρώ από την Περιφέρεια Ηπείρου που έρχονται να προστεθούν στο ποσό των 500.000 ευρώ που διαθέτει από ίδιους πόρους ο Δήμος Ζίτσας. «Επιτέλους, ο Δήμος μας θα αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο που θα καλύψει τις ανάγκες των 500 μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου της Ελεούσας και θα ενισχύσει τις δομές ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού», τόνισε ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη γιατί με τις πιστώσεις που διαθέτει συνδράμει σημαντικά στην προσπάθεια του Δήμου για την κατασκευή του Γυμναστηρίου.
Το Κλειστό Γυμναστήριο προϋπολογισμού 1εκατ. Ευρώ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τη διεξαγωγή όχι μόνο μαθητικών αγώνων αλλά και Εθνικής εμβέλειας διοργανώσεις γεγονός που το καθιστά πόλο έλξης για ομάδες αθλοπαιδιών που ασχολούνται επαγγελματικά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!