Τις φυλακές Σταυρακίου επισκέφθηκε για πρώτη φορά Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου. Τον υπουργό υποδέχτηκε η διευθύντρια η κα. Ελένη Αγαπητού και τον ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα του Καταστήματος Κράτησης Κατά την επίσκεψη του στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Σταυρακίου, ο….
υπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εργαζόμενους στην φυλακή, για τον σχεδιασμό και την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων, την ενδυνάμωση, τη θωράκιση των θεμάτων ασφάλειας και των υποδομών.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του «το σωφρονιστικό κατάστημα των Ιωαννίνων, είναι μία μικρή εύρρυθμη φυλακή, χωρίς σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία της». Ωστόσο πρόσθεσε, ότι «κάποια προβλήματα της καθημερινότητας τα λαμβάνουμε υπόψη, υπάρχει σχεδιασμός και καθημερινή αντιμετώπιση. Εκτός από θέμα ασφάλειας, υπάρχει ζήτημα αύξησης του προσωπικού και ικανοποίησης αιτημάτων των σωφρονιστικών υπαλλήλων της φυλακής». Μάλιστα επισήμανε πως στο άμεσο μέλλον, ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός στο ΑΣΕΠ για την πρόσληψη νέων σωφρονιστικών υπαλλήλων και μετά θα υπάρξει σχεδιασμός για την κατανομή των θέσεων.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!