Στο Rasim all day Ioannina Vintage nights


Η Πωλίνα στο Rasim.Στο πλαίσιο των Vintage Nights που έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό , το Rasim υποδέχεται σαν 1η καλεσμένη στο νέο έτος την τραγουδίστρια , παρουσιάστρια & ηθοποιό Πωλίνα , που όλοι αγαπήσαμε και θαυμάσαμε με το μεγάλο της ταλέντο , και που θα μας ταξιδέψει στις δεκαετίες των 80’s-90’s..
Είσοδος Ελεύθερη
Party starts 23:00

Βιογραφία
Η Πωλίνα είναι Eλληνίδα τραγουδίστρια. Το πραγματικό της όνομα είναι Πωλίνα-Παρασκευή Μισαηλίδου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Γαλλική Φιλολογία χωρίς όμως να φοιτήσει ποτέ. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής, έχει θεατρική παιδεία και μιλά αγγλικά και γαλλικά. Πριν 25 χρόνια ξεκίνησε ερασιτεχνικά το τραγούδι και 

πρωτοεμφανίστηκε στο On the Rocks. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε όλες τις μεγάλες νυχτερινές πίστες δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Το 1981 ξεκίνησε η πεντάχρονη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Κέρδισε 2 βραβεία σε φεστιβάλ της Αυστρίας και του Τόκιο με τραγούδια του Κώστα Τουρνά και του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου. Το 1994 παρουσιάζει με ιδιαίτερο τρόπο , το τηλεπαιχνίδι ”ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΣΑΤΕ” που απο την πρώτη μέρα έρχεται πρώτο σε τηλεθέαση , ανάμεσα στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν , δίνοντας στον ΑΝΤ1 μεγάλη επιτυχία..Πήρε μέρος στο Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον του 1979, κάνοντας φωνητικά στο τραγούδι “Σωκράτης”, που ερμήνευσε η Ελπίδα. Μετείχε και στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 1977 ερμηνεύοντας το τραγούδι “Ζει”. Άρχισε δισκογραφία με την «Mπιρίμπα» των Σταμάτη Kραουνάκη και Χάρη Χαλκίτη, το 1986. Έχει γράψει 11 προσωπικούς δίσκους στις εταιρείες SONY και EMI κι έχει συμμετάσχει σε δουλειές πολλών συναδέλφων της. Έκανε αρκετές επιτυχίες στα τέλη της δεκαετίας του ’80 (“Μπιρίμπα”, “Πους απς”, “Πάμε για τρέλλες στις Σεϋχέλλες”, “Ράδιο αγάπη μου” κλπ.), ενώ συνεργάστηκε με αρκετούς γνωστούς συνθέτες, ιδιαίτερα με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!