Πραγματοποιήθηκαν στο Καναλλάκι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Πορεία του Δήμου Πάργας». Στην ομιλία του ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Για το συνδυασμό …
της «Δημοτικής Ενωτικής Πορείας», όπως κάναμε και στο παρελθόν, από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών ξεκινά ο αγώνας για μια νέα ελπιδοφόρα και πετυχημένη πορεία του Δήμου Πάργας. Για να πάμε ακόμη πιο μπροστά το Δήμο Πάργας, πιο μπροστά το Φανάρι και την Πάργα! Αισθάνομαι ευτυχής που είχα τη δυνατότητα, με τη δική σας εντολή, να ήμουν τα προηγούμενα χρόνια Δήμαρχος στον τόπο μας. Αισθάνομαι όμως και απόλυτα προσηλωμένος στη νέα προσπάθεια που θα κάνουμε, οι συνεργάτες μου και εγώ. Είναι μια πρόκληση που την αναλαμβάνω με μεγάλη αίσθηση ευθύνης, και με ένα και μοναδικό κίνητρο: Την αγάπη μου, για τον τόπο που γεννήθηκα, για τον τόπο που μεγάλωσα, για τον τόπο που με ανέδειξε κοινωνικά και επαγγελματικά.Είναι υποχρέωσή μου να συνεχίσω την προσπάθεια προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά σε όλους εσάς και στα προβλήματα του τόπου μας. Γι’ αυτό συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε με όραμα! Συνεχίζουμε με δύναμη».
«Ξέρουμε όλοι πολύ καλά, ότι ο Καλλικράτης αποτελεί ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και ότι έγινε σε μια περίοδο που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει την χειρότερη κοινωνική και οικονομική κρίση από την μεταπολίτευση. Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια, ούτε για πειράματα, ούτε για αβέβαιες λύσεις. Αυτό να το έχετε πολύ καλά στο μυαλό σας. Μην υποτιμάτε τη σοβαρότητα της κατάστασης και τα προβλήματα που αυτή γεννά. Ακουμπήστε, όπως έλεγαν οι παλιοί, σε αγκωνάρια και όχι στα λιανόκλαδα!!! Σε ανθρώπους πρακτικούς, που ξέρουν να είναι ευέλικτοι και αποφασιστικοί” ανέφερε στη μακροσκελή ομιλία του ο δήμαρχος αναφερόμενος σε όλα όσα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!