Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2651405247

«Να τι χρειάζεται η ψυχή ενός μικρού παιδιού: ήλιο, παιδικά παιχνίδια, φωτεινό παράδειγμα και μια σταλιά αγάπης…» Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι.
Ακολουθώντας τα λόγια του μεγάλου συγγραφέα, δημιουργήσαμε στα Ιωάννινα το «Therapy Center» της Μελέτης Ελένη Θάνου, ένα χώρο όπου τα παιδιά μας δεν μπορεί να αισθανθούν τίποτε λιγότερο πέρα από ευτυχία που τους προσφέρει η ελευθερία του να είσαι ο …
εαυτός τους και η δημιουργικότητα της μοναδικότητάς τους…
Το νέο πρότυπο Λόγο, Έργο, Ψύχο θεραπευτήριο των Ιωαννίνων έχει πολλά συστατικά, όπως μία δόση μεράκι, δύο δόσεις προσφοράς και πολλές δόσεις αγάπης για τη δουλειά με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ αλλά και ΕΝΗΛΙΚΩΝ.
Στο Therapy Center σας μαθαίνουμε να διαχειρίζεστε τη δυσκολία του παιδιού σας αλλά και τη δική σας όσο πιο απλά γίνεται!!! Το Therapy Center ειδικεύεται στα:

· Λογοθεραπεία

· Εργοθεραπεία

· Δυσλεξία

· Διάσπαση Προσοχής (ΔΕΠΥ)

· Αυτισμός

· Μαθησιακές Δυσκολίες

· Ιδιαίτερα Μαθήματα

· Ατομική Ψυχολογική Υποστήριξη

· Συμβουλευτική Γονέων

· Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Το Therapy Center της Μελέτης Ελένη Θάνου άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Χρήστου Κάτσαρη 61 στα Ιωάννινα! Ένας μοναδικός διεπιστημονικός χώρος για ΔΙΑΓΝΩΣΗ αλλά και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μαθησιακών δυσκολιών για μικρούς και μεγάλους! Με τα κατάλληλα διαγνωστικά εργαλεία γίνεται ΔΙΑΓΝΩΣΗ μαθησιακών δυσκολιών και στη συνέχεια συντάσσεται το εξατομικευμένο διεπιστημονικό πλάνο αποκατάστασης! Η επιστημονική ομάδα του κέντρου σας περιμένει!

Ενημερωθείτε υπεύθυνα… κλείστε το ραντεβού σας.

Ώρες Λειτουργίας: καθημερινά 14:00-21:00 και Σάββατο 10:00-15:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2651405247
Δ/νση: Χρ. Κάτσαρη 61, Ιωάννινα
Περισσότερες πληροφορίες στο: www.meleti.edu.gr

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!