Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, στην περιφερειακή ενότητα Άρτας παρουσιάστηκαν  επισήμως κατά τη διάρκεια ….
συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην πόλη της Άρτας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος.
 Είναι οι: 1. Βασιλάκης Δημήτρης λογιστής 2. Γεωργάρας Χρήστος δασικός υπάλληλος 3. Δήμιστα Στεφανία βρεφονηπιοκόμος – ιδιωτική υπάλληλος 4. Κίτσου Ελένη δικηγόρος 5. Κολιογιάννη Αγγελική διοικητική υπάλληλος πανεπιστημίου Ιωαννίνων 6. Κουτσιούκη Κέλλυ φοιτήτρια 7. Μπόσμος Βασίλης λογιστής 8. Νάνος Στάθης ιατρός 9. Ντάλλας Ιωάννης αγρότης 10. Πανή Μαρία δημόσιος υπάλληλος 11. Τυρολόγου Λαμπρινή κτηνοτρόφος 12. Φίλιππας Γιώργος ελεύθερος επαγγελματίας 13. Χαραλάμπους Ευάγγελος αγρότης 14. Χρήστου Αποστόλης πυροσβέστης 15. Χριστογιάννης Βασίλης ιδιωτικός υπάλληλος.
 Μιλώντας ο Σπύρος Ριζόπουλος, μεταξύ άλλων επισήμανε: Το αίτημά μου να κάνω συνέντευξη Τύπου στην Άρτα, όπως και στους υπόλοιπους νομούς στη συνέχεια, είναι ένα μικρό δείγμα του ότι πιστεύω πως αν θέλεις να γίνει η δουλειά σωστά, ένας Περιφερειάρχης πρέπει να βρίσκεται παντού. Γι’ αυτό όπως έχω πει από το 2018 αλλά και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά μας η παρουσία του Περιφερειάρχη θα είναι συνεχής σε όλους τους νομούς χρονικά κατανεμημένη αναλογικά με τον πληθυσμό και φυσικά με τις ανάγκες.
Επίσης οφείλω να πω, όπως τόνισα και στην ομιλία στην Αθήνα, ότι εξωστρέφεια χωρίς παρουσία του Περιφερειάρχη στα κέντρα των αποφάσεων όπου βρίσκονται οι πόροι δεν έχει κανένα νόημα. Δεν χρειαζόμαστε Περιφερειάρχη για τα καφενεία, χρειαζόμαστε Περιφερειάρχη για να τρέχει. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Στάθη Νάνο γιατί δούλεψε πολύ σκληρά και μετέτρεψε όλη αυτή την προσπάθεια σε κίνημα, σε μια εποχή που στην Άρτα ήμασταν μόνο δύο. Σήμερα έχουμε τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε ότι ο νομός Άρτας είναι ο πρώτος -και θα είναι και πρώτος στις 26 Μαΐου- που ανακοινώνουμε το πλήρες ψηφοδέλτιο με 15 άτομα. Όσοι μετέχουν στο ψηφοδέλτιο είναι άνθρωποι με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία θέλω εγώ στο συνδυασμό για να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε και να φέρουμε την πολυπόθητη αλλαγή.
Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη δύναμη ψυχής που δείχνουν και όλα όσα αντέχουν από την πίεση που ασκείται από την απερχόμενη Περιφερειακή αρχή, από το φόβο της ήττας και αυτού που θα ακολουθήσει. Και για όλο αυτό που θα περάσουν από εδώ και πέρα προσπαθώντας να πείσουν την κοινωνία η οποία έχει κάθε λόγο να είναι δύσπιστη με αυτά που έχει περάσει με την νυν περιφερειακή αρχή: της απαξίας, του τέλματος, της έλλειψης ανάπτυξης, της παρακμής, της μετριότητας και του ξεπεσμού. Και την ανάγκη ενώ αντιμετωπίζουν τη δυσπιστία να πρέπει να πείσουν τους πολίτες του νομού Άρτας ότι αξίζουν μια ευκαιρία και όχι με τον τρόπο που συναντώ αλλού ότι στη χειρότερη περίπτωση θα μείνουμε στα ίδια οπότε και προτελευταίους να μας πάτε, βήμα είναι. Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε προτελευταίοι, μας ενδιαφέρει να είμαστε πρώτοι. Θέλω να αναδείξω την τεράστια αγάπη που δείχνουν οι Αρτινοί στο πρόσωπό μου και στους συνεργάτες μου.
Η πόρτα θα είναι ανοιχτή, αλλά για παραγωγή πολιτικής. Δεν έχω χρόνο για πελατειακές σχέσεις, δεν με ενδιαφέρουν ούτε ξέρω να τις κάνω. Με ενδιαφέρει μια διακυβέρνηση επί ίσοις όροις, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ανάπτυξη και καταπολέμηση της ανεργίας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους προσήλθαν στην ομιλία μου στην Αθήνα. Ήταν ένα μίγμα ετεροδημοτών, τεράστιων προσωπικοτήτων Ηπειρωτών και πάρα πολλών προσωπικοτήτων του εθνικού στερεώματος. Δημοσιογραφικού, πολιτικού και πάνω απ’ όλα επιχειρηματικού. Δύο σπουδαίοι άνθρωποι (ο Αθανάσιος Έλλις και ο Νίκος Καραμούζης) μίλησαν πολύ όμορφα για μένα και ανέβασαν τον πήχη ψηλά. Εκείνοι όμως μίλησαν με τα «βλέμματα» των ανθρώπων που με ξέρουν χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους αλλά και τον κόσμο που παρά τον κατακλυσμό πλημμύρισε την αίθουσα και πολλές φορές δεν με άφηνε να μιλήσω κιόλας από το χειροκρότημα. Μακάρι αυτή η ορμή να συνεπάρει τις επόμενες 40 μέρες και να σταθούμε αντάξιοι του ρεύματος που έχει διαμορφωθεί.
Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!