Μήνυμα μαζικής συμμετοχής στις Ευρωεκλογές , τις οποίες και χαρακτήρισε ως πολύ κρίσιμες για το μέλλον της Ευρώπης και την θέση της Ελλάδας σε αυτή, έστειλε από την Πρέβεζα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
Τον κ.Παπαδημούλη ….
(ο οποίος έφτασε στο Δημαρχείο συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Νάσση , τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα Δημήτρη Παπαδήμο και μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ) υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης .
Ο κ.Μπαϊλης καλωσόρισε τον κ. Παπαδημούλη τον οποίο και ενημέρωσε για θέματα του Δήμου ενώ αμέσως μετά ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (παρόντος και του Υφυπουργού Εργασίας Κωσταντίνου Μπάρκα) απεύθυνε χαιρετισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ.Παπαδημούλης εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του στην Πρέβεζα υπογραμμίζοντας ότι στις Ευρωεκλογές του Μαϊου είναι πολύ σημαντικό ο λαός να εκλέξει τους καλύτερους εκπροσώπους έτσι ώστε η Ελλάδα να ισχυροποιήσει την θέση της απέναντι σε μια “συμφωνία συμφερόντων”.
Επίσης ο ευρωβουλευτής (και εκ νέου υποψήφιος) απαντώντας στον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη ο οποίος τον συνεχάρη για τον αγώνα του στην Ευρωβουλή ενάντια στον ρατσισμό,τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να “ανακοπεί”
η επικίνδυνη πορεία των ακροδεξιών επικίνδυνων στοιχείων στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!