Τον εγκαταλείπουν οι επτά (7) από τους δεκατέσσερις (14) περιφερειακούς συμβούλους στην Π.Ε. Ιωαννίνων


Βροχή πέφτουν στα Γιάννενα οι αρνήσεις συμβούλων της “Αξιοβίωτη Ανάπτυξη” του Αλέκου Καχριμάνη στην περιφέρεια Ηπείρου, που δε θέλουν να είναι μαζί του στις προσεχείς εκλογές. Έτσι λοιόν, καθημερινά πληθαίνει ο αριθμός των στελεχών που εγκαταλείπουν την παράταξη της πλειοψηφίας και ήδη έχουν φτάσει στο νούμερο επτά (7). Από τους δεκατέσσερις (14) δηλαδή εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της παράτραξης Καχριμάνη, οι μισοί ακριβώς από τους συμβούλους του στην περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, του κουνούν μαντήλι και δεν δέχονται -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- να είναι ξανά υποψήφιοι μαζί του. Εφ’ όσον η επιδημία αποχωρήσεων συνεχιστεί, ο σημερινός περιφερειάρχης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και φυσικά σε μεγάλη εκλογική αδυναμία, μιας και δε θα μπορέσει με τίποτα να αντικαταστήσει τα έμπειρα
αυτοδιοικητικά στελέχη που μέρα με τη μεα τον εγκαταλείπουν. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι -κατά σειρά εκλογής τους- οι:
Κολόκας Παντελής, Παπατσίμπας Γιώργος, Πλιάκος Μιχάλης, Πέτσιος Κωνσταντίνος, Γιαννακάκης Γιάννης, Τσουλάκη–Μπίστα Μαρία και Χριστοφορίδης Βασίλης. Ποιοι συνεχίζουν να είναι μαζί του; Οι Καραμπίνας Γιάννης, Πότσης Οδυσσέας, Καττής Νίκος, Ντέτσικας Κωνσταντίνος, Παργανάς Σταύρος, Παπαχρήστου Βασίλης και Λάζος Γιάννης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!