Ποιος λέει την αλήθεια, ο υπουργός ή άνθρωποι της “πρώτης γραμμής” και η σκληρή πραγματικότητα των νοσοκομείων;

Για αμετροέπεια που σε στιγμές κρίσης είναι «τραγική και εκθέτει», κατηγορεί τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός.

Απαντώντας στις δηλώσεις του υπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Ξανθός αναφέρει: «Την ώρα της αναγγελίας του lockdown και της κατάρρευσης του κυβερνητικού success story, δεν μπορεί ο κ. Κικίλιας να λέει ανερυθρίαστα ότι όσα έκανε η κυβέρνηση σε λίγους μήνες στο Σύστημα Υγείας δεν έγιναν επί 46 χρόνια, από τη μεταπολίτευση και μετά! Αν είναι έτσι τότε γιατί οι… αντοχές του ΕΣΥ εξαντλήθηκαν από την αρχή του δεύτερου επιδημικού κύματος; Κοροϊδία λοιπόν η “θωράκιση”, ο “διπλασιασμός των ΜΕΘ”, οι “χιλιάδες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού”;».

Καταλήγοντας ρωτάει: «Ποιος λέει την αλήθεια, ο υπουργός ή άνθρωποι της “πρώτης γραμμής” και η σκληρή πραγματικότητα των νοσοκομείων; Η κοινωνία αυτή την ώρα απαιτεί ειλικρίνεια, σχέδιο και κυρίως ασφάλεια για την υγεία, την εργασία και το εισόδημα των ανθρώπων. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι φανερό δεν μπορεί να τα εγγυηθεί».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!