Η επιχείρηση ζαχαροπλαστικής ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ του κυρίου Θωμά Νικολάου γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία τα δέκα χρόνια αποκλειστικής παραγωγής του κονιτσιώτικου μπακλαβά Κλωστάρι στα πλαίσια της έκθεσης τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 24 έως 27 Ιανουαρίου και διαμέσου του δικτύου διανομής ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ.Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τις έξι γεύσεις Κλωστάρι καθώς και την ειδική επετειακή συσκευασία 10χρόνια Κλωστάρι με 100% αιγοπρόβειο βούτυρο από την Ήπειρο, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όλους.Η επιχείρηση ζαχαροπλαστικής ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ευχαριστεί τους καταναλωτές που αυτά τα δέκα χρόνια ανταποκρίθηκαν και ανέδειξαν το Κλωστάρι και υπόσχεται να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να παράγει ποιοτικά προϊόντα, αυξάνοντας σταδιακά τα σημεία πώλησης αυτών σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας.Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας στο 10χλμ ΕΟ Ιωαννίνων Κόνιτσας για να σας κεράσουμε το επετειακό Κλωστάρι αλλά και να σας ενημερώσουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις απομιμήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!