Με αφορμή τη διάκριση της παραλίας του Μονολιθίου ως την πιο ασφαλή της Ευρώπης αλλά και της Πρέβεζας ως έναν εκ των πιο ασφαλών προορισμών αναφορικά πάντα με τον κορονοϊό, σήμερα ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ οι “Αταίριαστοι” και μίλησε στους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

Ο κ.Γεωργάκος μίλησε για την περιοχή , για την ομορφιά και την ασφάλεια που αυτή παρέχει τονίζοντας ότι οι επαγγελματίες προχωρούν πυρετωδώς τις προετοιμασίες για την …
έναρξη της σεζόν. Εκείνο πάντως που ανέφερε ως προβληματισμό του είναι το ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του Αεροδρομίου του Ακτίου το οποίο αποτελεί βασική ¨πύλη” εισόδου των επισκεπτών προς την περιοχή μας.
Χθες η Πρέβεζα είχε και πάλι την τιμητική της αφού στην παραλία του Μονολιθίου βρέθηκε συνεργείο του STAR με το δημοσιογράφο Λάμπρο Δερμεντζή.
Ο κ.Γεωργάκος μίλησε και πάλι για τη διάκριση που έλαβε η Πρέβεζα, τις ομορφιές και την ασφάλεια που παρέχει, ενώ το ρεπορτάζ παρουσιάστηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και οθόνη

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!