Φέτος έχουμε την δυνατότητα να παραμείνουμε υγιείς ακόμα και στις διακοπές μας

Στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης, και με γνώμονα την προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών, των ξενοδοχείων της Ηπείρου, η ΑΤΚΕΝ Τεχνική, διαθέτει το λογισμικό HotelEYE, ως ένα επιπλέον μέτρο μείωσης της διασποράς του κορονοϊού, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για την
φετινή Τουριστική Περίοδο.

Με το HotelEYE ο κάθε επισκέπτης μπορεί να διαχειριστεί πλήρως την διαμονή του και να ενημερώσει την υποδοχή για οποιοδήποτε ζήτημα απομακρυσμένα και με ασφάλεια, από το κινητό του, όπου και εάν βρίσκεται, ελαχιστοποιώντας τις άσκοπες επαφές με το προσωπικό.
 Υπηρεσίες, μεταξύ άλλων, όπως ο καθαρισμός του δωματίου, room service, διάφορες προσφορές του ξενοδοχείου και έναν πλήρη Τουριστικό Οδηγό της περιοχής, θα μπορεί να τις απολαύσει ο επισκέπτης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σημαντικότερο όμως όλων είναι η καθαριότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο σχολαστικός καθαρισμός των χεριών, αλλά ίσως να μην είναι πάντα αρκετός. Οι λίστες καθαρισμού των δωματίων εξασφαλίζουν τον ορθό καθαρισμό τους, καθώς και την άμεση ενημέρωση της υποδοχής για την διαθεσιμότητα ενός δωματίου.

Το HotelEΥΕ είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες του κάθε ξενοδοχείου, προσφέρεται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, εξυπηρετώντας μεγάλο μέρος του Τουρισμού, και δεν απαιτεί καμία κτιριακή ή άλλου είδους παρέμβαση στον χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανακτήσετε και από την ιστοσελίδα του προϊόντος, https://www.hoteleye.eu.
HotelEYE,  η καινοτομία στην διαμονή!

Υπεύθυνος επικοινωνίας Άγγελος Τσιάνος
E.: [email protected] | Τ.: 2651 083 885 | Κ.: 694 6 730 400

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!