“Η πανδημία στη χώρα μας έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και την ευθύνη γι’ αυτό φέρει αποκλειστικά η κυβέρνηση. Με το επιχείρημα της ατομικής ευθύνης προσπαθεί να κρύψει τις τραγικές ελλείψεις και την υποχρηματοδότηση της Υγείας και Πρόνοιας που εμφανίζονται με τραγικό τρόπο σήμερα. Προσπαθούν να μεταφέρουν τις ευθύνες τους στους ίδιους τους εργαζόμενους ,στο λαό.

Επιδίωξή τους, η μετατροπή της υγείας σε εμπόρευμα Καλλίτερη απόδειξη είναι ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2021 όπου εν μέσω πανδημίας οι δαπάνες για την Υγεία θα είναι ακόμα πιο κάτω κι από φέτος κατά …572 εκατομμύρια ευρώ!

Μειωμένη κατά 2,067 δισ. ευρώ (-12,4%) θα είναι η χρηματοδότηση των κύριων συντάξεων (ΕΦΚΑ) από τον κρατικό προϋπολογισμό το 2021 σε σύγκριση με φέτος

Η πανδημία αξιοποιείται σαν πρόσχημα για να μπει φίμωτρο στη λαϊκή πάλη

Εν μέσω lockdown η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί νέο αντεργατικό νομοσχέδιο

Νομοθετούν, για πρώτη φορά στη χώρα μας, τη 10ωρη εργασία, ακριβώς 100 χρόνια ύστερα από την πρώτη νομοθέτηση του 8ωρου στην Ελλάδα.

Νομοθετούν την αύξηση των απλήρωτων υπερωριών, την καθολική κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, το σμπαράλιασμα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Θέλουν να καταργήσουν τις γενικές συνελεύσεις και η απόφαση για απεργία να είναι υπόθεση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας! 

 ΑΓΩΝΑΣ τώρα ,για να μην περάσουν τα αντεργατικά μέτρα 

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα .
 10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 

 Μεντής Χρήστος, Γαλατάς Ζώης, Μπενέκου Ρένα”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!