Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, στα πλαίσια κατασκευής της Β΄ φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εξωτερική οδός Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, αποφάσισε τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για το χρονικό διάστημα από 11-02-2014 έως 29-03-2014:
α. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων καθ’ όλο το μήκος της οδού Ξάνθου.
β. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στη δεξιά πλευρά της οδού Πάργας, από τη συμβολή της με την οδό Αγίων Αποστόλων, έως την συμβολή της με την οδό 49 Μαρτύρων, πλην του χώρου όπισθεν του Μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, όπου θα
επιτρέπεται η στάση μόνο υπηρεσιακών οχημάτων Ελληνικής Αστυνομίας.
γ. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην αριστερή πλευρά της οδού Πάργας, από τη συμβολή της με την οδό Αγίων Αποστόλων, έως την συμβολή της με την οδό Κρήτης.
δ. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Μινέρμου, έως και τη συμβολή της με την ανώνυμη Δημοτικό οδό, πέριξ του Κ.Τ.Ε.Λ. Ηγουμενίτσας.
ε. Μεταφορά του χώρου στάθμευσης των Ε.Δ.Χ. οχημάτων (ΤΑΧΙ) του Κ.Τ.Ε.Λ. Ηγουμενίτσας, στο τέρμα της οδού Μινέρμου, με παράλληλη οριοθέτησή της, προς χρήσης της μόνο από τον οριζόμενο στη σχετική απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφορίας αριθμό Ε.Δ.Χ. οχημάτων (ΤΑΧΙ).
στ. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό 49 Μαρτύρων, σε μήκος 40 μέτρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πρέβεζα, με έναρξη της απαγόρευσης με τη συμβολή της με την οδό Πάργας.
ζ. Μετατροπή του μονόδρομου της οδού Μινέρμου, σε οδό διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας οχημάτων.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!