Με επιστολή του προς τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό  και τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Δημήτρη Μελά,ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Ιωαννίνων Χάρης Λιούρης,ζητά την άμεση εξόφληση του συνόλου των επιδοτήσεων  των κτηνοτρόφων  οι οποίοι, όπως αναφέρει, έχουν περιέλθει σε δίνη οικονομική κατάσταση.Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Υπουργέ,
Όπως ίσως σας είναι γνωστό, οι τιμές των ζωοτροφών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Σ ́ αυτό έχει συμβάλλει και το γεγονός της αδικαιολόγητης μη καταβολής του συνόλου των επιδοτήσεων του έτους 2020 που δικαιούνται, μέχρι σήμερα.

Η μοναδική λύση στο αδιέξοδο αυτό, η οποία και θα ανακουφίσει τους παραγωγούς, για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες διαβίωσης αλλά και προμήθειας των απαραίτητων εφοδίων, για την συνέχιση της δραστηριότητας τους, είναι η άμεση εξόφληση του συνόλου των επιδοτήσεων .

Για τους λόγους αυτούς, μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, σας παρακαλούμε για την χωρίς καθυστερήσεις ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας.

Με την πεποίθηση της ανταπόκρισης εκ μέρους μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!