Κάλεσμα στήριξης του ψηφοδελτίου της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών (ΠΑΜΕ) του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου “Χατζηκώστα” απευθύνει με ανακοίνωσή της η παράταξη για τις εκλογής της Τετάρτης 5 Ιουνίου (7πμ έως τις 6μμ).

Η παράταξη του ΠΑΜΕ καλούμε τους υγειονομικούς όλων των εργασιακών σχέσεων του ΓΝ “Χ/κώστα”, να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές για Δ.Σ. Συλλόγου, αντιπροσώπους για την ΠΟΕΔΗΝ και το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ και να γεμίσουν τις δύο κάλπες με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών, “το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο”.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η επιλογή ψηφοδελτίου γίνεται πλέον πιο εύκολη και πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Σε αυτές τις εκλογές οι συνδικαλιστές και υποψήφιοι των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ & της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ «συνωστίζονται» σε ένα, κοινό ψηφοδέλτιο, το οποίο παρουσιάζουν μάλιστα ως «ανεξάρτητο και ακομμάτιστο»! Δεν παραμερίσανε φυσικά τις διαφορές τους, διότι τέτοιες δεν είχανε ποτέ. «Γιορτάζουνε» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ που με νόμους και μνημόνια χτίσανε τα κόμματά τους ως κυβερνήσεις. Αυτή την πολιτική στήριξαν συνδικαλιστικά οι παρατάξεις τους διαμορφώνοντας μια ακίνδυνη, για κάθε κυβέρνηση, πλειοψηφία στην ΠΟΕΔΗΝ.

Αφού έσπειραν την απογοήτευση στους συναδέλφους, απονεκρώνοντας κάθε συλλογική διαδικασία στα πρωτοβάθμια σωματεία, τώρα συνωστίζονται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και στο ψηφοδέλτιο για Δ.Σ. συλλόγου ΑΛΛΑ και για την ΠΟΕΔΗΝ. Οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, χέρι-χέρι μαζί με  την ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚΕ που συγκροτούνε το προεδρείο της συμβιβασμένης ΠΟΕΔΗΝ. ΠΟΕΔΗΝ που έφτασε να παρουσιάζει μέχρι και τον Άδωνι Γεωργιάδη ως αξιόπιστο συνομιλητή για να επιλυθούν «θεσμικά» προβλήματα των υγειονομικών, την περίοδο που ζούμε τις πιο βίαιες ανατροπές. Όλοι μαζί, ενισχύουνε το συνδικαλισμό της συνδιαλλαγής, της ατομικής ανέλιξης, της μπόχας του κυβερνητικού συνδικαλισμού που κάνει «λόμπινγκ» στα γραφεία των διοικήσεων και των Υπουργών.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουνε δύναμη στο ψηφοδέλτιο με τους συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. Το ψηφοδέλτιο που όλο και περισσότεροι υγειονομικοί βγάζουν 1η δύναμη στα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Στον Ευαγγελισμό, στο Θριάσειο, στο ΑΤΤΙΚΟΝ, στο ΚΑΤ, στο ΠΓΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στο ΔΑΦΝΙ, στο  ΓΝ Πρέβεζας και στο ΓΝ Λευκάδας, Να κάνουν την ίδια αγωνιστική, έντιμη επιλογή με αυτή των νοσοκομειακών γιατρών στην Ήπειρο, οι οποίοι αναδείξανε τις δυνάμεις της ΔΗΠΑΚ (ΑΣΥ ΙΑΤΡΩΝ) 1η δύναμη στην ΕΙΝΗ. Να ενισχύσουν την ΑΣΥ που κάθε ζήτημα της Υγείας το έκανε και ζήτημα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων για να ενώσει υγειονομικούς και ασθενείς σε κοινό μέτωπο διεκδίκησης”.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!