Με ιδιαίτερη χαρά το σωματείο ΟΑΕΕ Ιωαννίνων σας καλεί στην κοπή της πίτας του Σωματείου  για το έτος 2024..

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο μας για μια ακόμη φορά διοργανώνει χοροεσπερίδα για την κοπή της πίτας μας και βέβαια δεν θα παρέλειπε να φροντίσει για την απολυτή διασκέδαση των μελών του, με ζωντανή Ελληνική μουσική, με ελαφρούτσικα και λαϊκά χορευτικά και αλλά γνωστά Ελληνικά τραγούδια,  με ξέφρενο χορό, με πλήρες μουσικό συγκρότημα και για δημοτικά τραγούδια.

 

Η ώρα για την προσέλευση καθορίστηκε από τις δώδεκα έως τη μια το μεσημέρι.

 

Η εκδήλωση μας θα γίνει την Παρασκευή στις 23 Φεβρουαρίου στο κέντρο Καρβούνης στην Ελεούσα και όλοι θα απολαύσουμε ποιοτικό, πλήρες και απολυτά γευστικό φαγητό, σε ένα άνετο, ζεστό και άνετο χώρο.

 

Προσκλήσεις θα μπορούν να προμηθευτούν τα μέλη μας κάθε μέρα στα γραφεία μας από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 έως 13.00 στην Αραβαντινού 5.  Η τιμή της πρόσκλησης καθορίστηκε με ομόφωνη απόφαση μας στα 10€, που σημαίνει πως επιδοτείται από το σωματείο με 5€, όπως επίσης και το συγκροτείτο μουσικής. Κάθε μέλος μας θα μπορεί να προμηθευτεί έως και δυο ζεύγη προσκλήσεων.

 

Θα γίνει προσπάθεια για μίσθωση πούλμαν από την πλατειά στο κέντρο, για την μεταφορά δωρεάν, όσων δυσκολεύονται.
Επίσης θα γίνει προσπάθεια για μια κάποια λαχειοφόρο αγορά.

 

Η αλήθεια είναι πως περνάμε δύσκολες μέρες και οι πενιχρές αυξήσεις που έδωσε η κυβέρνηση, είναι πολύ κάτω από τον ανίκητο πια πληθωρισμό και την αφόρητη και ανίκητη υπέρμετρη αύξηση των τιμών σε όλα τα επίπεδα. Είναι δε γνωστό πως δυστυχώς δεν δόθηκε καμία αύξηση στους περισσότερους συνταξιούχους, υπό το πρόσχημα της προσωπικής διαφοράς, η οποία αποτελεί την εύκολη δικαιολογία και που δεν τελειώνει ποτέ.

 

Οι νέες αυξήσεις του 3% είναι μερικά ευρώ περισσότερα και στην ουσία είναι μια ωμή κοροϊδία και είναι γνωστό πως δεν υπάρχει αύξηση για τις συντάξεις πάνω από 700€..

 

Οι επικουρικές συντάξεις θα βρεθούν σε απολυτό κίνδυνο σύντομα, αφού τα αποθεματικά που τις αφορούν τελειώνουν.
Η ζωή είναι από δύσκολη έως αφόρητη, αφού οι συντάξεις από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα εξαντλούνται. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως αυτό δημιουργεί οικονομική ασφυξία σε πολλά επαγγέλματα και πολλές εμπορικές επιχειρήσεις, αφού ο τζίρος τους καθηλώνεται αν συρρικνώνεται σε τέτοιο βαθμό, που είναι δύσκολη η επιβίωση τους και δυστυχώς η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει, πως αυτό δημιουργεί μια αλυσιδωτή καθήλωση των οικονομικών δεδομένων του κράτους, μια ασφυξία στην διάθεση κονδυλίων και μια απολυτή άπνοια στην καθημερινότητα.

 

Το δημόσιο σύστημα υγείας καταρρέει. Τα δημόσια νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης. Τα ραντεβού σε όλους τους τομείς είναι πια μετά από τρεις και τέσσερις μήνες.

 

Λείπουν γιατροί, νοσοκόμοι, αναισθησιολόγοι. Ολόκληρες μονάδες δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

 

Σ αυτούς που με τα αργυρώνητα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν πως μπορούμε να επιβιώσουμε με το γέμισμα των πορτοφολιών  με αέρα κοπανιστό, τους απαντάμε πως τους διαψεύδει η καθημερινότητα με την άπνοια πια στα καρότσια των Σουπερ Μάρκετ και τα άδεια μαγαζιά κάθε είδους και κάθε κατηγορίας.

 

Είναι όμορφες, χρήσιμες και διασκεδαστικές οι εκδρομές, οι γιορτινές εκδηλώσεις και  όλα αυτά που μας ευχαριστούν και μας αφήνουν όμορφες στιγμές στη ζωή μας, αλλά είναι ακόμη πιο αναγκαίο να μελετήσουμε και να προτείνουμε στην κυβέρνηση, στην Περιφέρεια Ηπείρου, στους Δήμους μας λύσεις και μέτρα που θα βελτιώσουν την ζωή μας, που θα εξομαλύνουν την καθημερινότητα μας, που θα κάνουν βιώσιμο το υπόλοιπο της ζωής μας..

 

Άλλωστε μας το χρωστούν, γιατί αυτοί που κυβερνάνε σήμερα είναι τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Τους μεγαλώσαμε, τους σπουδάσαμε, τους καθιερώσαμε… ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ..

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Μωυσιάδης Δημήτριος

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!