Οι γνωστές ελλείψεις προσωπικού στο εργοτάξιο και την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση στον καθαρισμό του νεκροταφείου του Αγίου Νικολάου Κοπάνων, εντός του και περιμετρικά.

Αποτέλεσμα… ο αναγνώστης του epirusgate να διαμαρτύρεται με φωτογραφίες του για την κατάσταση που δηλώνει εγκατάλειψη από το Δήμο όπως λέει.

Η αρμοδιότητα για το συγκεκριμένο χώρο ανήκει όντως στο Δήμο Ιωαννιτών και όπως δήλωσε στο epirisgate ο αντιδήμαρχος πρασίνου και εργοταξίου Πέτρος Παλάσχας, ο καθαρισμός του συγκεκριμένου χώρου είχε ξεκινήσει κατά το Πάσχα από το κομμάτι των νεογνών και είχε προγραμματιστεί να συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα και αναμένεται τις επόμενες ώρες, ώστε μέχρι την Παρασκευή το αργότερο, να έχει καθαριστεί πλήρως το νεκροταφείο.