Στην ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του Επιμελητήριου της Άρτας, ο Χρήστος Τσιρογιάννης παρουσίασε το κοστολογημένο, πλήρως εφαρμόσιμο και γενναιόδωρο σε παροχές και διευκολύνσεις προεκλογικό πρόγραμμα της «Αρτινών Συνεργασία».
Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος «Είμαστε εδώ έχοντας προσφέρει έργα και χρηματοδοτήσεις ύψους 150 εκ. € στους Αρτινούς και είμαστε εδώ γιατί μόνο εμείς μπορούμε να τα υλοποιήσουμε».
Τόνισε πως η Άρτα έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο εν εξελίξει πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και ώριμων μελετών, σε ολόκληρη την Ήπειρο. Και αυτό είναι κάτι «που απλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να το χάσουμε».
Στο 85% η χρηματοδοτική απορροφητικότητα: Εμείς ξέρουμε, μπορούμε και το Αποδείξαμε.

Είναι χαρακτηριστικό πως η χρηματοδοτική απορροφητικότητα στην Άρτα έχει χτυπήσει πλέον το θηριώδες 85%, φέρνοντας τον Δήμο μας στην πρώτη γραμμή της χώρας στο δείκτη αυτό. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, είπε ο Χρήστος Τσιρογιάννης, αναφέροντας πως είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας Διοίκησης της Δημοτικής Αρχής. «Ξέρουμε, Μπορούμε και το Αποδείξαμε »,ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τα μεγάλα νούμερα που αποδεικνύουν το έργο που έχει γίνει.
Ο Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρθηκε στους αριθμητικούς δείκτες που αποδεικνύουν την τροχιά ανάπτυξης στην οποία έχει μπει η Άρτα:
135.000.000€ για Έργα και Μελέτες
33εκ. ευρώ για έργα ανάπλασης του κέντρου
11 αναπλάσεις πλατειών
10 ολοκληρωμένες αναπλάσεις περιοχών
10 θεσμοί Πανελλήνιας Εμβέλειας
15.000 λαμπτήρες LED
5 έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης
14 οικισμοί απέκτησαν νέα αποχετευτικά δίκτυα
13 αναβαθμισμένα δίκτυα ύδρευσης
100 χλμ ασφαλτοστρώσεων αγροτικών δρόμων αλλά και δρόμων εντός των οικισμών
27 νέα οχήματα
35.000 τόνοι ανακύκλωσης
Εμβολιάστηκαν 2.200 ζώα – δεκαπλασιασμός των δαπανών για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων μας
Ξεκινά η κατασκευή νέου καταφυγίου Ζώων με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 700.000 ευρώ.
Ο μεγάλος στόχος για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο: Στήριξη στον προϋπολογισμό της κάθε οικογένειας
Όπως είπε ο Δήμαρχος, «δεν υπάρχει ούτε ένα θέμα στο οποίο δεν έχουμε δρομολογήσει λύσεις, ακόμη και εκεί που έχουν υπάρξει αστοχίες εκ μέρους μας. Γι΄ αυτό, για τα επόμενα χρόνια δίνουμε έμφαση στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και στήριξη του Αρτινού νοικοκυριού». Με συγκεκριμένες δράσεις, υλοποιήσιμες και με μια νέα αντιμετώπιση των πραγμάτων το Προεκλογικό Πρόγραμμα της «Αρτινών Συνεργασία» δίνει άμεσες και έμμεσες λύσεις που ενισχύουν τις τοπικές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, προσφέροντας καλύτερες ευκαιρίες, καλύτερο εισόδημα σε όλους και περισσότερες θέσεις εργασίας ».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!